Polazna | Aktuelno | Prezentacija Programa kreditiranja malih preduzeća i preduzetnika sa teritorije Šumadije i Pomoravlja ,,Idejom do razvoja”.

Prezentacija Programa kreditiranja malih preduzeća i preduzetnika sa teritorije Šumadije i Pomoravlja ,,Idejom do razvoja”.

Prezentacija Programa kreditiranja malih preduzeća i preduzetnika sa teritorije Šumadije i Pomoravlja ,,Idejom do razvoja”.

Opština Ćuprija Vas poziva na prezentaciju programa ,,Idejom do razvoja" - krediti za mala preduzeća i preduzetnike - petak, 22.01.2016.godine u 11 časova u sali Skupštine opštine Ćuprija.

Opština Ćuprija, Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja u partnerstvu sa Societe Generale Bankom Srbija AD uz finansiranje CRH (Srbija) DOO Popovac organizuju prezentaciju Programa kreditiranja malih preduzeća i preduzetnika sa teritorije Šumadije i Pomoravlja ,,Idejom do razvoja”. 

Cilj projekta jeste podrška razvoju privatnog sektora, unapređenju njihovog poslovanja, povećanju konkurentnosti i inovativnosti malih preduzeća i preduzetnika, kao i kreiranje novih radnih mesta kroz investicije u opremu.

Na konkurs se mogu prijaviti preduzeća i preduzetnici sa poslovanjem od najmanje 18 meseci, sa pozitivnim poslovanjem u poslednjoj godini i najmanje 2 stalno zaposlena radnika. Potrebno je da je privredni subjekt ostvario minimalni iznos prihoda prema podacima iz poslednjeg dostupnog finansijskog izveštaja od 1.000.000 RSD, dok paušalno oporezovani preduzetnici treba da ostvare minimalni potražni promet (priliv po računu) 1.000.000 RSD.

Program mikrokreditiranja malih preduzeća i preduzetnika odobrava se u svrhu finansiranja osnovnih i obrtnih sredstava. Krediti se odobravaju u iznosu do 10.000 evra u dinarskoj protivvrednosti. Period korišćenja kredita je do 24 meseca, sa mogućnošću korišćenja grace perioda do 6 meseci i nominalnom kamatnom stopom od 4% na godišnjem nivou. Otplata kredita će se obavljati u jednakim mesečnim ratama.

Sve informacije možete dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj na 035/8470-248 ili na e-mail: kler@cuprija.rs

 

 

 

 

Tagovi/oznake:

Nema tagova za ovaj članak