Polazna | Aktuelno | Obaveštenje o Zimskoj školi za polјoprivredne proizvođače

Obaveštenje o Zimskoj školi za polјoprivredne proizvođače

Obaveštenje o Zimskoj školi za polјoprivredne proizvođače

  Obaveštavamo polјoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Ćuprija da će se u sredu 27.02.2019. godine u sali Fonda PIO, Trg slobode br.1, u Ćupriji, u organizaciji Polјoprivredne savetodavne i stručne službe iz Jagodine, uz podršku Opštine Ćuprija, održati Zimska škola.

      Savetodavci i stručni saradnici Polјoprivredne savetodavne i stručne službe iz Jagodine će u u okviru Zimske škole održati niz predavanja iz različitih oblasti polјoprivrede, koja se odnose na uzgoj voćnih vrsta, pokretanje organske proizvodnje, IPARD program, PIS u ratarstvu i povrtarstvu, savremenu proizvodnju jagode na otvorenom polјu, jačanje konkurentnosti kroz podizanje standarda u primarnoj proizvodnji voća i povrća, primenu Pravilnika o malim količinama primarnih proizvoda, vinogradarski registar, a takođe će od eksternih predavača, biti predstavlјen i proizvodni program NS seme, ZP hibrida, Zorka eliksira, AS hibrida i Galenika fitofarmacije.

      Pozivamo sve zainteresovane polјoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Ćuprija, da dođu i uzmu učešće u radu Zimske škole.

     Zimska škola počinje u 10:00 časova.

 

Tagovi/oznake:

Nema tagova za ovaj članak